Willkommen Gast. Bitte Einloggen oder Registrieren
 
Sprache wählen:
 
  Last Script Version: 20

  ÜbersichtHilfeSuchenEinloggenRegistrieren  
 
Seitenindex umschalten Seiten: 1
Thema versenden Drucken
I've corrupted phpWebStat on one of my sites (Gelesen: 1148 mal)
John Motyer
Junior Member
**
Offline



Beiträge: 56
Burlington (Toronto), Canada
Geschlecht: male
I've corrupted phpWebStat on one of my sites
22.05.22 um 12:04:06
 
Hello Holger/Reimar,

On one of my sites
HERE
, when phpWebstat is started, a small window opens and states Control Frame loading with the blue circles rotating and the message that it's updating the stat cache, but it stays on that screen with the blue rotating circles continuously, indefinitely.

I've put it into Maintenance Mode & recreated the index, and tried to recreate the cache, but all I get is spinning blue circles again and the word "loading"... for more than 30 minutes & still loading.

Is there anything that I can try to fix the problem?  I can give you admin access to it, if you think that might help.

Thank you in advance & have yourselves a great day.

Regards,
John
Zum Seitenanfang
 

My phpWebStats:
| AuroraWings | FusionWings | GalleryWings | GenealogyWings | +7 more
Homepage  
IP gespeichert
 
Reimar
Administrator
*****
Offline



Beiträge: 1978
Geschlecht: male
Re: I've corrupted phpWebStat on one of my sites
Antwort #1 - 24.05.22 um 10:03:34
 
Hi John,

sorry to hear that there is a problem.
Please send us the required login information (ftp would be great) to Holger (admin@php-web-statistik.de). That would be the fastest way.

Best wishes
Reimar
Zum Seitenanfang
 
 
IP gespeichert
 
Seitenindex umschalten Seiten: 1
Thema versenden Drucken